Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

s3

کلدینگ(overlay welding) یکی از پروسه های صنعت جوشکاری بوده که با استفاده از روی هم قرار دهی لایه های مختلف فلزجوش، سطح قطعات را در مقابل انواع مکانیزم های سایش، خوردگی و اکسیداسیون، محافظت می کند. اگرچه پروسه کلدینگ توسط انواع روشهای جوشکاری قابل انجام است ولی بعلت جنس مواد و خواص مورد انتظار پوشش،بایستی از تکنیک های بهبود یافته جوشکاری نظیر Hot wire GTAW و یا PTA استفاده نمود.
شرکت پلاسماتک با مشارکت و خرید سیستم تمام اتوماتیک 5محوره کلدینگ جزو معدود مجریان پروسه کلدینگ شیرهای سرچاهی قرار گرفت.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

s4سنگ زنی یک فرایند سایشی است که عمل برداشتن مواد اضافه روی قطعه را با سایش شتاب دار انجام می دهد. هر یک از دانه های ساینده روی سطح، بخش کوچکی از قطعه کار را تغییر شکل می دهند. در واقع سنگ زنی، مرحله ماقبل نهایی کار روی قطعه است که بعد از آن کیفیت سطح کار بالا رفته و در واقع نوعی پرداخت روی سطوح است. سنگ‏زنی یکی از فرایندهای براده‏برداری است که در آن از هزاران دانه براده‏بردار از جنس مواد ساینده استفاده می‏شود که در یک سنگ به یکدیگر چسبانده شده‏اند. سنگ ساب با دور بالا می‏چرخد و سپس در تماس با کار قرار می‏گیرد. حرکت قطعه‏کار در زیر سنگ ممکن است دورانی یا رفت و برگشتی باشد. با سنگ‏کاری می‏توان سطوح صاف، استوانه‏ای یا فرمدار، با صافی سطح خوب و دقت ابعادی بالا ایجاد کرد. این روش، به ویژه برای ماشینکاری قطعات سخت، مفید است.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

s1همزمان با تاسیس شرکت پلاسماتک، تکنولوژی نوین نیتراسیون پلاسمایی شرکت RUBIG کشور اتریش همراه با بزرگترین کوره نیتراسیون پلاسمایی در ایران و خاورمیانه وارد کشور شد و این شرکت خود را به عنوان اولین و بزرگترین مرکز صنعتی نیتراسیون پلاسمایی در کشور معرفی نمود.

تکنولوژی PlasNit™ شرکت RUBIG پیشرفته ترین فناوری نیتراسیون قطعات فولادی است. اعمال این فرایند بر روی قطعات ولادی موجب افزایش قابلیت اطمینان، سختی، استحکام، مقاومت سایشی و مقاومت خستگی قطعات می شود. قطعات پس از انجام عملیات نیتراسیون پلاسمایی حداقل اعوجاج و افزایش ضخامت را داشته و به همین دلیل نیاز به هیچ گونه عملیات ماشینکاری بر روی قطعات نیتراسیون پلاسمایی شده وجود ندارد. مشتری می تواند این عملیات را به عنوان آخرین مرحله تولید قطعه مطلوب انتخاب نماید.